Meerdaags

Tall Ship Thalassa Segelreisen NL

 

Kom aan boord van het imposante, dwarsgetuigde Tallship en geniet van het leven aan boord. Waai uit en ervaar de schoonheid van de Nederlandse zee en natuur. Bezoek historische havens en het maritieme erfgoed die ons land zo groot hebben gemaakt. Wandelen, fietsen, musea bezoeken, zeehonden spotten, dagje strand, culinair genot, u hoeft er niet ver voor te reizen. Word toerist in eigen land en zie het moois dat Nederland u te bieden heeft!

 

De Thalassa hanteert de protocollen van het BBZ en de veiligheidsvoorschriften van het RIVM aan boord en heeft de nodige aanpassingen gedaan om een verblijf met uw vrienden en/of familie aan boord mogelijk te maken. 

 

Het schip kan met gemak 30 gasten comfortabel ontvangen voor  een meerdaags verblijf aan boord, veiligheidshalve wordt dit aantal terug gebracht naar maximaal 16 personen per reis. Aan boord worden alle gasten uitgebreid geïnformeerd over de geldende veiligheidsinstructies. Kortom; zodra u aan boord stapt mag u er op vertrouwen dat het schip al het nodige heeft gedaan en zal doen om uw gezondheid te beschermen. 

Vragen / contact

  • Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561