Wochenendsegeln auf dem Watt

Wenn wir Glück haben, können wir auf dem Watt trocken fallen. Dadurch dass das Wasser sinkt, fällt das Schiff auf dem Sandboden des Wattenmeers trocken.

All inclusive Wochenendarrangement

€ 170,00

 

Wilt u er eens een paar dagen op uit met uw club, vereniging, familie, vrienden of personeel? Even heerlijk uitwaaien op het water, actief meehelpen met het reilen en zeilen aan boord of juist ontspannen genieten aan dek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hollands Glorie biedt nu een zeer aantrekkelijk weekendarrangement aan op traditionele zeilschepen.

Wollen Sie mal ein paar Tage raus mit Ihrem Club, Familie, Freunden oder Personal? Eben mal herrlich

 

 

 

 

PROGRAMMA

 

 

Op vrijdagavond komt u in Harlingen aan boord van een van onze traditionele zeilschepen. We overnachten aan boord. Op zaterdagochtend vertrekt u vanuit Harlingen naar de Waddenzee. Dat biedt prachtige perspectieven. Denk bijvoorbeeld eens aan een bezoek aan Vlieland of Terschelling.

 

Als we geluk hebben, kunnen we droogvallen op het wad. Doordat het water zakt, komt het schip op de zandbodem van de Waddenzee te liggen. U kunt dan van boord en over de zeebodem lopen. Maak een wandelingetje rond het schip en ontdek wat er allemaal op de zeebodem te zien is. Zorgt u wel dat u bij het opkomend water weer aan boord bent. Door de vloed komt het schip weer los en zeilen we verder. We leggen aan bij een haven waar we aan boord overnachten. Op zondagochtend kan er in alle vroegte nog een strandwandeling worden gemaakt. We vertrekken op ons gemak weer naar de haven van Harlingen, waar we rond 17:00 uur aankomen.

 

In overleg met de schipper kunt u bepalen welke route u wilt volgen.

 

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst
 
 • Vertrek: vrijdagavond vanaf 20:00 uur vanuit Harlingen
 • Aankomst: zondagmiddag om 17:00 uur in Harlingen
Schip/Schepen
 • Traditioneel zeilschip uit de vloot van Hollands Glorie, op basis van beschikbaarheid.

 

De minimale groepsgrootte is 10 personen.

 

Vaargebied

Vanuit Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Muiden of vertrekken we richting het IJsselmeer. De route kan samen met de schipper worden bepaald.

 

 

Catering/verzorging

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Alle maaltijden aan boord
   (2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner op zaterdagavond)

Indien u het diner op zaterdagavond wilt vervangen door een compleet verzorgde barbecue, dan betaalt u voor dit all inclusive arrangement slechts € 225,- per persoon!

 

Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen: gedurende de tocht worden de drankjes geturfd. Aan het einde van de tocht kunt u deze contant aan boord bij de bemanning afrekenen.

 

Inbegrepen bij arrangement
 • huur van het schip met bemanning
 • complete beddengoed en handdoeksets voor alle gasten
 • eindschoonmaak van het schip (u laat het schip veegschoon achter)